Borgermøde

Digitalt borgermøde

Onsdag den 24. juni blev der afholdt digitalt borgermøde med mellem 70 og 110 samtidige deltagere i løbet af det 1,5 timer lange møde, der kunne følges via Facebook. Borgere med en Facebook-konto kunne stille spørgsmål under mødet, hvoraf nogle blev udvalgt af en mødeleder fra kommunen til besvarelse af det fire mand store hold fra Vennerslund Energipark. Ingen politikere deltog aktivt i mødet.
Hele mødet kan ses her.

Vi bed især mærke i, at projektejeren talte meget om naturpark, ladestandere ved motorvejen og levering af strøm direkte til lokale. Besynderligt, da ingen disse punkter er inkluderet i den lokalplan, høringen drejer sig om.

Fysisk borgermøde 12. august

Efter pres fra borgere og politikere er det blevet besluttet, at der også skal afholdes et fysisk borgermøde. Det bliver onsdag, den 12. august kl 19 – 21, men sted er endnu ikke oplyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *